Håltagning runt Vallentuna med omnejd

Söker ni hjälp med en håltagning kring Vallentuna? Roslagens Håltagning AB är ett erfaret och etablerat håltagningsföretag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid håltagning, sågning, vajersågning, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholmsregionen, Norrort samt Vallentuna & Roslagen med omnejd. Inget håltagningsprojekt är för stort eller för litet för oss.

Ring oss idag 070-727 26 06 eller mejla oss i formuläret till höger för ett kostnadsfritt Offert-förslag!

Experter inom betonghåltagning & borrning!

När du anlitar oss kan du räkna med att få jobbet utfört från början till slut. Vi tar helt enkelt vid där du önskar. Kapacitet finns till att ta murbygget från grävning till slutförd mur. Vi genomför alla jobb utifrån samma högt ställda kvalitetskrav och anser inte något uppdrag vara slutfört förrän beställaren är nöjd med resultatet. Vår erfarenhet tillåter oss att genomföra alla slags uppdrag kostnadseffektivt och tryggt.

Tjänster vi utför:

 • Betonghåltagning
 • Håltagning
 • Väggsågning
 • Vajersågning
 • Kärnborrning
 • Golvsågning

Borrföretag i Roslagen & Vallentuna

Vi har bland anant utfört projekt i Vallentuna, Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg & Tingvalla.

Certifierade håltagare som får jobbet gjort i norra Stockholm

Håltagning kan fylla både funktionella och estetiska syften. Alldeles oavsett vad som är målet för ditt uppdrag har vi hantverkarna som har förmågan att ro det i land. Hantverkarna i vår håltagningsfirma är alla certifierade och har många års erfarenhet av både små och stora uppdrag. Vi ger dig inte bara resultat som håller för lång tid framöver utan som också passar in i inomhusmiljön.

Vi utför även håltagning i Norrtälje med omnejd.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Ring en bra håltagnings firma idag på 070-727 26 06!

Kontakta Roslagens Håltagning i Vallentuna

[/text_output]

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *