Håltagning i Norrtälje & Stockholm

Roslagens Håltagning AB är ett väletablerat och komplett håltagnings företag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid håltagning, sågning, vajersågning, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholmsregionen, Norrort samt Norrtälje med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Ring oss idag 070-727 26 06 eller mejla oss i formuläret till höger för ett kostnadsfritt Offert-förslag!

Vi kan betonghåltagning & borrning!

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Roslagens Håltagning AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Tjänster vi utför:

  • Betonghåltagning
  • Håltagning
  • Väggsågning
  • Vajersågning
  • Kärnborrning
  • Golvsågning

Borrföretag i Roslagen

Roslagens Håltagning AB är medlem i branschorganisationen Byggföretagen (tidigare Sveriges Byggindustrier) och Svenskt Näringsliv. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad och trygghetsförsäkringar genom Brim, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Ring en bra håltagnings firma idag på 070-727 26 06!

Kontakta Roslagens Håltagning i Norrtälje

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort

Beskriv ert behov, förutsättningar och adress

Läs vår integritetspolicy här